Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Automasikan Bisnes Anda di Whatsapp

memperkenalkan

Easy Wasap Automation Bot

Robot Automasi di Whatsapp yang akan senangkan anda tanpa perlu lenguh tangan send promo wasap kepada semua orang dengan beberapa klik je!

All In One Easy Wasap

Sesuai sangat bagi anda yang nak hantar bulk message kepada prospek melalui komputer sama ada desktop atau laptop sebab software ini menggunakan format Windows dan akan blast melalui web. Jika anda pengguna Apple, kenalah install window ya 🙂 Gunakan untuk bisnes anda atau berikan pada team sales & marketing anda untuk blast pada prospek.

Tak payah pening-pening. Jom tengok video apa software power ni boleh buat

Ini bukan macam whatsapp blaster yang anda pernah lihat selalu. Macam serupa tapi tak sama ya 🙂 sebab ada 23 features yang belum ada kat mana-mana wasap blaster

Ada 23 features yang boleh anda gunakan dalam EasyWasap ni

Murah sangat blaster yang Powerfull ni! Menyesal tak sudah nanti kalau tak grab

Harga asal EasyWasap ni cuma RM194 je LIFETime

tapi untuk kali ni kami nak beri anda mur-mur je sebab kami nak anda dapat manfaat dan jadi sebahagian dari family Solvy Automation

Jadi untuk harga Super Special kami cuma nak beri anda…

EasyWasap

194 RM 97

1 lesen EasyWasap LIFETIME beserta Support PERCUMA untuk setahun.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
+3